Biztonsági rács

A maximális védelem érdekében

Tökéletes védelem ajtó és zárcsere nélkül? Lehetséges ez?

Igen! Biztonsági rácsok felszerelésével. Nem lesz szükség sem ajtó-, sem pedig zárcserére, hiszen rácsaink tökéletes védelmet biztosítanak otthonának, legyen szó akár egy társasházi lakásról vagy egy családi házról. Ha nem bízik meg a felszerelt zárakban, vagy régiek, de nem akarja még őket kicserélni, esetleg megerősített védelmet szeretne kiépíteni otthona és szerettei számára, válasszon hatékony megoldást!


Rácsaink erős fémszelvény tokozattal rendelkeznek, melyeket a falba ültetett acél tüskékhez, hegesztve rögzítünk. A rácsajtóban két, egymástól független, erősített reteszzár működik, így stabilan tartva az ajtót, ami ellenáll a feszítésnek.


racs1racs2


Nemcsak maga a rács jelent pluszvédelmet, de a benne található zár is. A zárakat biztonsági zárbetétek működtetik, amelyeket hegesztett törésvédővel látunk el. Továbbá minden rácsajtónk el van látva kiemelésgátlóval is.


Tények betörőkről, betörésekről

Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés

Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.

Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)

Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel

Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár szerelés Budapesten Székesfehérváron, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtózár. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

 

 


Tudta, hogy ha az ön otthonának csak egy sima bejárati ajtaja van, akkor nem az a kérdés, hogy fel tudják-e azt törni, hanem az, hogy fel akarják-e törni? Az ilyen ajtók feltörése ugyanis gyerekjáték egy gyakorlott tolvaj számára, bármilyen zárat szereltet is rá. Főleg, ha ajtaja még törésvédő pajzzsal sem rendelkezik! Ebben aaz esetben végképp egyszerű dolga lesz a betörőnek, hiszen a zárbetét végét egyszerűen meg tudja fogni egy fogóval, és el tudja törni azt. Az ajtó nyitva is van, és ön a zárcserét is felírhatja a veszteséglistájára.

Ha az otthona el lenne látva biztonsági rácsokkal, akkor nem kellene többet azon aggódni, hogy ha elutazik, biztonságban tudhatja-e házát vagy lakását. Ugyanis a betörők mindig a könnyű célpontokat keresik, hiszen mihamarabb távozni akarnak a helyszínről, nem kockáztatva a lebukás veszélyét. Tehát amellett, hogy zárcserét fontolgat, érdemes elgondolkodnia egy biztonsági rács felszereltetésén is. Még ha a biztonsági rácsok ellenére is megpróbálna valaki betörni az otthonában, borítékolható, hogy nem jár sikerrel, mivel egy ilyen rácsot NEM lehet annyi idő alatt feltörni, hogy az egy betörőnek megérje.

Biztonsági rácsok felszereltetésével relevánsan lecsökkentheti annak az esélyét, hogy otthona célponttá váljon és zárcserére legyen szüksége.

Kérjen egy ingyenes helyszíni felmérést, amely után személyre szabott ajánlatot adunk, továbbá egyéb javaslatokat is teszünk otthona biztonságának növelése érdekében. A felmérés Budapest egész területén és az ország meghatározott pontjain teljesen INGYENES! Bármilyen kérdés esetén hívjon minket Budapest bármely kerületéből vagy az ország általunk lefedett területeiről (Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Balatonalmádi)! - 06 30 34 36 136


Zárcsere és zárnyitás szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:


Pest, Fejér, Somogy, Veszprém


Székesfehérvár és annak 55 km-es körzete

Siófok

Veszprém

Balatonalmádi

Budapest:

I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.A zársegély

Nagy Richárd vagyok, az Ön zárszerelője. 2002 óta dolgozom a szakmában, ebből 10 évet a „Kulcsember” budapesti részlegénél töltöttem. Magammal hoztam a szakmában eltöltött évek tapasztalatát, valamint kiterjedt szakmai kapcsolatrendszeremet. Mindezek hozzásegítenek ahhoz, hogy gyors, precíz munkát végezzek az önök otthonának védelmében. Nagy örömömre szolgál, hogy immár Magyarország több városában is az önök szolgálatára lehetek minőségi zárszerviz szolgáltatásommal. A zárnyitásra, zárcserére és zárjavításra szakosodott Zársegély profi szakemberei non-stop az ön rendelkezésére állnak.