Non stop Zárszervíz Budapest

Zárak, vasalatok kopásából és szennyeződéséből adódó
problémák javítása

Milyen esetekben lehet szükség zárszerelő szakemberre?

  • nehezen lehet nyitni, zárni az ajtót
  • kotyog a zár
  • szorul a zár
  • továbbá bármilyen olyan esetben, ha a zár nem megfelelően működik
  • zárcserére van szükség (pl.: költözés után)

Miért válasszon minket?

Mi nem csak letudni kívánjuk a munkát, mint sok más szerelő. Nekünk fontos az ön biztonsága. Ezért szolgáltatásainkat (zárcsere, zárszerviz, ajtónyitás, zárnyitás) ügyfélre szabottan kínáljuk. Nemcsak arra figyelünk oda, hogy milyen szolgáltatásra van szüksége, de arra is, hogy az adott feladaton belül milyen megoldás szolgálná a legjobban az ön érdekeit. Azaz: mivel tehetünk a legtöbbet otthona biztonságáért. Mert legyen szó akár zárszerelésről, akár zárcseréről, mindig a helyi adottságok határozzák meg az alkalmazott módszert.


A helyszínre (Budapest bármely kerületében, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Balatonalmádiban) kiszállva szakszerű felvilágosítást adunk és javaslatokat teszünk arra vonatkozóan, hogyan teheti biztonságosabbá otthonát. Zárcsere, zárnyitás, zárszerelés - mindig a legmagasab színvonalon!

Hívjon minket MOST a következő telefonszámon: 06 30 34 36 136, és kollégánk akár azonnal indul. Figyelem: Szombaton és vasárnap is dolgozunk. Hívjon bátran! Zárcserére, zárnyitásra szakosodott szakembereink várják hívását.

Bátran hátradőlhet majd, míg a javítás folyik, de akár végig szakemberünk mellett is állhat

  1. mert mi valóban értünk ahhoz, amit csinálunk legyen szó zárnyitásról, zárcseréről vagy zárszerelésről
  2. nincs mit takargatnunk a munkamódszereinkben, lelkiismeretes szakemberek vagyunk, akik igényesek a munkájukra - mert nekünk sem mindegy, hogy mit adunk ki a kezünkből
  3. több, mint 13 év tapasztalattal rendelkezünk zárcsere és zárnyitás területén

Figyelem! Ne hívjon minket, ha

  1. Önt nem érdekli a munka minősége, csak túl akar esni rajta
  2. Önnek nem fontos, hogy otthona biztonságos legyen

(Mi minden esetben magas minőségű munkát végzünk, és törekszünk arra, hogy az ajtó és a zár a lehető legjobban ellenálljon egy esetleges illetéktelen behatolónak. Zárcserével, zárnyitással foglalkozó képzett szakembereink pontosan és gyorsan dolgoznak, mindenkor figyelembe véve az adott helyszín adottságait és az egyedi ügyféligényeket.) Viszont, ha a fenti két pont NEM igaz önre, akkor önnek mi vagyunk a legjobb választás, ha zárnyitásra, zárjavításra van szüksége, vagy zárcserében gondolkozik.


Hívjon minket Budapest bármely kerületéből vagy az ország több pontjáról (Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Balatonalmádi): 06 30 34 36 136!

Vigyázzon!

Sajnos mi is észrevettük, hogy az utóbbi időben rendkívül felhígult a zárszerelői szakma, rengeteg kókler jelent meg a zárcserével és zárnyitással foglalkozó piacon, akik kellő szakmai tapasztalat és szakképzettség nélkül dolgoznak Budapesten és szerte az országban. Ezek a cégek jellemzően nem a minőség, hanem a mennyiség hívei. Nem az ön igényeit és szükségleteit fogják szem előtt tartani, hanem a saját hasznukat. A helyszínen eltöltött időt sem a feladat szükségletei alapján fogják meghatározni.

Ezért szeretnénk önt biztosítani arról, hogyha minket hív ki a zárcseréhez, zárjavításhoz vagy zárnyitáshoz, biztosan elkerülheti a kellemetlen helyzeteket, a bosszúságot és a hanyag munka okozta esetleges pluszköltségeket. Több, mint 13 év tapasztalattal és megszámlálhatatlan zárcserével a hátunk mögöttünk bízvást állíthatjuk, hogy bátran ránk bízhatja otthona biztonságát. Garantáljuk a minőségi végeredményt!


Amennyiben önnek zárcserére, zárjavításra, zárszervizre vagy éppen zárnyitásra van szüksége, keressen bennünket!


Zárszerelés, zárcsere és zárjavítás szolgáltatásaink keretében a következő márkákkal foglalkozunk:

Corbin, Keso, Mul-T-lock, Yale, Basi, Evva, GeGe, Cisa, Hormann, Kaba, Elzett, Roto, Maco, G-U, Mottura, Abus, BKS, Axira, Feb


Hívjon minket Budapest bármely kerületéből vagy az ország meghatározott pontjairól: 06 30 34 36 136!


Tények betörőkről, betörésekről

Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés

Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.

Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)

Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel

Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár szerelés Budapesten Székesfehérváron, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtózár. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

 

 


Zárcsere és zárnyitás szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:


Pest, Fejér, Somogy, Veszprém


Székesfehérvár és annak 55 km-es körzete

Siófok

Veszprém

Balatonalmádi

Budapest:

I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.


A zársegély

Nagy Richárd vagyok, az Ön zárszerelője. 2002 óta dolgozom a szakmában, ebből 10 évet a „Kulcsember” budapesti részlegénél töltöttem. Magammal hoztam a szakmában eltöltött évek tapasztalatát, valamint kiterjedt szakmai kapcsolatrendszeremet. Mindezek hozzásegítenek ahhoz, hogy gyors, precíz munkát végezzek az önök otthonának védelmében. Nagy örömömre szolgál, hogy immár Magyarország több városában is az önök szolgálatára lehetek minőségi zárszerviz szolgáltatásommal. A zárnyitásra, zárcserére és zárjavításra szakosodott Zársegély profi szakemberei non-stop az ön rendelkezésére állnak.