Törésvédőpajzs

A zárbetét sérthetetlensége érdekében

Tudta ön, hogy a betörések egyik közkedvelt végrehajtási formája a hengerzártörés, mely egyébként könnyedén megelőzhető lenne egy törésvédő pajzzsal?

Nem mindig a zárcsere a megoldás, lehet, hogy ajtajának csak egy kis megerősítésre van szüksége. A zárbetétek középen – ahol a rögzítőcsavar is található – nagyon el vannak vékonyítva, gyakorlatilag csak 3 mm anyagvastagság tartja össze a zárbetét külső és belső oldalát. Ennek következménye, hogy az ajtónkból kilógó zárbetét könnyű préda egy betörőnek. Gyakorlatilag egy fogóval eltörhető. A normál címkék könnyedén leszerelhetők, mivel kint vannak a rögzítő csavarok. Ha ez megtörténik, a zárcsere már csak tűzoltásként jöhet szóba. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy egy egyszerű pluszvédelemmel megerősíthetik otthonuk biztonságát. Ön hallott mér a törésvédő pajzsról?


Tények betörőkről, betörésekről

Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés

Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.

Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)

Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel

Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár szerelés Budapesten Székesfehérváron, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtózár. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

 

 


Mielőtt döntene a zárcseréről, fontolja meg egy törésvédő pajzs beszerelését otthonába! A törésvédő pajzs, ahogy nevéből is kiderül, tulajdonképpen a zárbetétet védi meg a törés ellen. Amilyen apró, olyan erős védelmet jelent! A törésvédő pajzs rögzítő csavarjai az ajtón belül vannak, így ahhoz nem fér hozzá illetéktelen személy. A pajzs külső és belső fele közrefogja, és ezzel erősíti az ajtónkat. A külső oldal egy vastag erősített páncél részből áll, ezért ellenáll a feszítésnek, ütlegelésnek. A törésvédő pajzs meggátolja, hogy a zárbetétet fogóval vagy bármilyen más eszközzel meg tudják fogni. Mivel a betétet nem tudják megfogni, eltörni sem tudják. Védelem - Betörők: 1 - 0 .


Kérjen egy ingyenes helyszíni felmérést, amely után személyre szabott ajánlatot adunk, továbbá egyéb javaslatokat is teszünk otthona biztonságának növelése érdekében. A felmérés teljesen INGYENES Budapest egész területén és az ország általunk lefedett területein (Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Balatonalmádi)!

Bármilyen kérdés esetén hívjon minket!: 06 30 34 36 136


Zárcsere és zárnyitás szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:


Székesfehérvár és annak 55 km-es körzete

Siófok

Veszprém

Balatonalmádi

Budapest:

I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.

A zársegély

Nagy Richárd vagyok, az Ön zárszerelője. 2002 óta dolgozom a szakmában, ebből 10 évet a „Kulcsember” budapesti részlegénél töltöttem. Magammal hoztam a szakmában eltöltött évek tapasztalatát, valamint kiterjedt szakmai kapcsolatrendszeremet. Mindezek hozzásegítenek ahhoz, hogy gyors, precíz munkát végezzek az önök otthonának védelmében. Nagy örömömre szolgál, hogy immár Magyarország több városában is az önök szolgálatára lehetek minőségi zárszerviz szolgáltatásommal. A zárnyitásra, zárcserére és zárjavításra szakosodott Zársegély profi szakemberei non-stop az ön rendelkezésére állnak.