Zárnyitás

Zárak szakszerű kinyitása kulcs nélkül, a legkisebb roncsolással

Nem nyílik a zár? Beletört a kulcs vagy esetleg elhagyta azt?

Ez szerencsére nem minden nap esik meg az emberrel, de ha megesik, érdemes egy tapasztalt szakembert kihívni a zárnyitás és az esetleges zárcsere elvégzéséhez, hogy elkerülje a következőket:
  • a szerelő nem jelenik meg időben (senki sem szeretne órákig a lakása előtt ülni)
  • nem a megbeszéltek szerint kerül sor a zárnyitás, zárcsere díjazására (nálunk nem érik majd meglepetések)
  • a szerelő nagymértékben roncsolja az ajtót (mi a lehető legkevesebb roncsolással végezzük el a zárnyitást)
Tisztában vagyunk vele, hogy ön most valószínűleg nem tud bemenni a lakásába, vagy éppen kijönni nem tud onnan, ezért nem szeretnénk ezt a témát sokáig ragozni. De fontos tudatában lennie, hogy a zárcsere nemcsak egy zárcsere. Ez egy olyan döntés, amely majdnem életre szól, de legalábbis az életéről szól. Hiszen egy esetleges zárcsere otthona biztonságának kulcsa. Biztos, hogy tisztában van a lehetőségeivel? Mi azon az állásponton vagyunk, hogy érdemes a megoldást prfi szakemberekre bízni. Zárcserében pedig mi vagyunk az illetékesek, hiszen hosszú évek tapasztalata és a szakma alapos ismerete mondatja velünk, hogy egyáltalán nem mindegy, mit választ. Tehát ha a zárnyitást követően zárcserére van szükség, feltétlenül konzultájon róla munkatársunkkal, aki a helyszín ismeretében a lehető legbiztosabb megoldást fogja javasolni önnek!
Ha zárnyitásra, zárcserére van szüksége Budapest területén vagy Nyugat-Magyarország általunk lefedett pontjain (Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Balatonalmádi), ne habozzon!
Hívjon minket MOST a következő telefonszámon: 06 30 34 36 136, és zárcserével, zárnyitással foglalkozó kollégánk akár azonnal indul.
Figyelem: Szombaton és vasárnap is dolgozunk egész Budapest területén és az ország több pontján. Hívjon bátran! Zárnyitással és zárcserével foglalkozó szakembereink várják hívását.
Nagyképűség nélkül állíthatjuk, hogy ön akkor dönt a legjobban, ha minket választ, hiszen mi több, mint 13 éve dolgozunk a szakmában, ennek köszönhetően már megszámlálhatatlan zárnyitáson és zárcserén vagyunk túl, melyek során az ajtó minimális roncsolásával oldottuk meg a problémát. Zárcsere esetén pedig arra törekszünk, hogy az ön igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot tegyük.

Bátran hátradőlhet majd, míg a zárnyitás és zárcsere zajlik, de akár végig felügyelheti szakemberünket,

  • mert mi valóban értünk ahhoz, amit csinálunk: nagy tapasztalattal rendelkezünk a zárnyitás és zárcsere területén
  • nincs mit takargatnunk a munkamódszereinkben, lelkiismeretes szakemberek vagyunk, akik igényesek a munkájukra, hiszen nekünk sem mindegy, milyen referenciát adunk ki a kezünk közül
  • több, mint 13 év tapasztalattal rendelkezünk a zárnyitás és zárcsere területén
Amennyiben ön azt szeretné, hogy a lakásának ajtaja a lehető legrövidebb idő alatt és a legkisebb roncsolással legyen kinyitva, és az esetleges zárcserére se kelljen várni, akkor válasszon minket! Hívjon a következő telefonszámon: 06 30 34 36 136!
Nem kell aggódnia amiatt, hogy a zárnyitás és zárcsere órákra elhúzódik, hiszen nekünk is az a célunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ki tudjuk nyitni a zárat, mert így tudunk hatékonyan dolgozni, és a lehető legtöbb embernek segíteni a zárnyitásban vagy a zárcserében Budapesten és az ország több pontján egy nap leforgása alatt.
Továbbá biztos lehet abban, hogy teljesen logikus döntést hoz, ha minket választ, mert mi nem másodállásban és nem kényszerből foglalkozunk (többek között) zárnyitással és zárcserével, hanem ez a főállásunk, a hivatásunk. Nekünk fontos az ön biztonsága és fontos a cégünk hírneve is. Az az érdekünk, hogy az ügyfél elégedetten távozzon, és minket ajánljon, ha ismerősei közül bárkinek zárnyitás, zárjavítás vagy zárcsere szolgáltatásra lenne szüksége. Mert ez a minőségi szolgáltatás alapja.
Zárszerelés, zárcsere és zárjavítás szolgáltatásaink keretében a következő márkákkal foglalkozunk:
Corbin, Keso, Mul-T-lock, Yale, Basi, Evva, GeGe, Cisa, Hormann, Kaba, Elzett, Roto, Maco, G-U, Mottura, Abus, BKS, Axira, Feb
Hívjon minket Budapest bármely kerületéből vagy az ország általunk lefedett megyéiből (Pest, Fejér, Somogy, Veszprém ) a következő telefonszámon: 06 30 34 36 136 a zárnyitáshoz vagy zárcseréhez, és ígérjük, sem meglepetés, sem csalódás nem fogja önt érni.

Nézze meg, mi történhet ajtajával, ha a zárnyitást nem egy szakképzett szakember végzi!

roncsolas2roncsolas1roncsolas3
Hogy ezt elkerülje, hívjon minket Budapeset bármely kerületéből vagy az ország kijelölt területeiről: 06 30 34 36 136!

Tények betörőkről, betörésekről

Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés

Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.

Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)

Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel

Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár szerelés Budapesten Székesfehérváron, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtózár. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

 

 

Zárcsere és zárnyitás szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:


Pest, Fejér, Somogy, Veszprém


Székesfehérvár és annak 55 km-es körzete

Siófok

Veszprém

Balatonalmádi

Budapest:

I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.

A zársegély

Nagy Richárd vagyok, az Ön zárszerelője. 2002 óta dolgozom a szakmában, ebből 10 évet a „Kulcsember” budapesti részlegénél töltöttem. Magammal hoztam a szakmában eltöltött évek tapasztalatát, valamint kiterjedt szakmai kapcsolatrendszeremet. Mindezek hozzásegítenek ahhoz, hogy gyors, precíz munkát végezzek az önök otthonának védelmében. Nagy örömömre szolgál, hogy immár Magyarország több városában is az önök szolgálatára lehetek minőségi zárszerviz szolgáltatásommal. A zárnyitásra, zárcserére és zárjavításra szakosodott Zársegély profi szakemberei non-stop az ön rendelkezésére állnak.