Hevederzár szerelés

Ár-érték arányban tökéletes megoldás az otthonunk ajtajának védelmében

Vajon lehet-e költséghatékonyan növelni otthona biztonságát ajtó és zárcsere nélkül? A megoldás: a hevederzár!

A hevederzár tökéletes megoldás otthonunk védelmében. Természetesen zárcserére időről-időre szükség van, ha másért nem, hát azért, mert a zárak előbb-utóbb elavulttá válnak, és nem állnak ellen a behatolásnak. Ahogy egyre újabb konstrukciók jelennek meg a piacon, úgy változnak a betörők módszerei is. Tehát: zárcsere tekintetében is lépést kell tartani a korral. Ugyanakkor vajon tudta-e, hogy ha otthonát hagyományos ajtó védi, akkor bármilyen zárat szereltet is fel, nem lesz tökéletes a védelem? Ennek egyszerű oka van: a normál zárak az ajtótokra rövid kis csavarokkal rögzített zárfogadókba záródnak. (Az ön ajtajában is!) Ez a megoldás csekély tartást ad az ajtónknak, és hamis biztonságérzetet kelt! Egy ilyen ajtó feltörése nem okoz gondot egy gyakorlott tolvajnak, és ha zárcserére kerül sor, már késő lesz. Akár fa vagy műanyag ajtóról van szó, a hagyományos bevésőzárak nem nyújtanak megfelelő védelmet. Ezzel szemben a hevederzár mindkét oldalon a falba vagy tokra rögzített erős fogadóba záródó rudazattal áll ellen a feszítésnek, és stabilan tartja az ajtót. Tehát amennyiben önnek nem biztonsági ajtaja van, a hevederzár szinte kötelező biztonsági tartozék. A hevederzár tulajdonképpen a biztonsági zár költséghatékony alternatívája, melynek segítségével megerősítheti otthona védelmét.

Ezt szerencsére már sokan tudják, hiszen naponta több hevederzárat is felszerelünk Budapest különböző pontjain és az ország általunk lefedett területein.

A hevederzárak típusairól
A piacon különböző típusú hevederzárak kaphatóak. Létezik vízszintes hevederzár, függőleges hevederzár vagy méretre készült fél hevederzár is. A hevederzár típusát mindig az adott körülmények határozzák meg, az ajtó méretei, elhelyezkedése, a záródási pont, a helyszín és a megrendelő igényei is befolyásolják. Sok múlik a zárbetét minőségén is. A különböző típusú hevederzárak kombinálhatóak a kiválasztott zárbetétettel, ezért kiválasztásához mindig kérje szakember segítségét! Ha zárcserében gondolkozik, zárbetétet cseréltetne hevederzárjában vagy megerősítené otthona védelmét, hívjon minket!

Tények betörőkről, betörésekről

Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés

Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.

Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)

Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel

Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár szerelés Budapesten Székesfehérváron, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtózár. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

 

 


Hevederzárral drámaian csökkenti annak az esélyét, hogy betörjenek önhöz. Kérjen egy ingyenes helyszíni felmérést, amely után személyre szabott ajánlatot adunk, továbbá egyébb javaslatokat is teszünk otthona biztonságának növelése érdekében. A felmérés teljesen INGYENES Budapest egész területén és az ország meghatározott pontjain (Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Balatonalmádi)!

Bármilyen kérdés esetén hívjon minket! – 06 30 34 36 136


Zárcsere és zárnyitás szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:


Pest, Fejér, Somogy, Veszprém


Székesfehérvár és annak 55 km-es körzete

Siófok

Veszprém

Balatonalmádi

Budapest:

I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.


A zársegély

Nagy Richárd vagyok, az Ön zárszerelője. 2002 óta dolgozom a szakmában, ebből 10 évet a „Kulcsember” budapesti részlegénél töltöttem. Magammal hoztam a szakmában eltöltött évek tapasztalatát, valamint kiterjedt szakmai kapcsolatrendszeremet. Mindezek hozzásegítenek ahhoz, hogy gyors, precíz munkát végezzek az önök otthonának védelmében. Nagy örömömre szolgál, hogy immár Magyarország több városában is az önök szolgálatára lehetek minőségi zárszerviz szolgáltatásommal. A zárnyitásra, zárcserére és zárjavításra szakosodott Zársegély profi szakemberei non-stop az ön rendelkezésére állnak.