Zárcsere Budapest

Zárak szakszerű cseréje a megfelelő biztonság érdekében

Vajon milyen negatív következményei lehetnek annak, ha a zárcsere kivitelezését nem egy magasan képzett szakemberre bízza?

Sokféle zár létezik a piacon, és sokféle ajtóval találkozunk. Azt, hogy önnek milyen zárra van szüksége, mindig az adott helyszín határozza meg. Természetesen ezek azok a dolgok, amikt ön nem feltétlenül tudhat, hiszen ez már a szakma asztala. Ezért javasoljuk, hogy zárcsere esetén mindig konzultájon a helyszínre érkező szakemberünkkel, aki biztonsággal el tudja dönteni, hogy az ön számára mi lenne a legoptimálisabb megoldás.

Emellett nagyon sok gyártónál a garancia feltétele, hogy a zárcsere szakember által történjen, tehát ezen nem érdemes spórolni. Tudta, hogy hiába vásárol meg egy prémium minőségű zárat, ha a zárcserét nem zárszerelő szakember végzi el, akkor könnyen "sebezhetővé" válhat a zár, hiszen, ha az nem szakszerűen van beépítve, egy esetleges illetéktelen behatoló játszva kinyithatja azt? Hogy ezt elkerülje, hívjon igazi szakembereket Budapest bármely kerületéből vagy az ország meghatározott pontjairól (Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Balatonalmádi): 06 30 34 36 136! Zárcserére és zárnyitásra szakosodott kollégáink várják hívását, és az ön számára legmegfelelőbb megoldást fogják javasolni.

Önt nem fogják meglepetések érni, ha a zárcsere kivitelezését kollégánkra bízza, mert

  1. mindent előre meg fogunk beszélni - milyen zárat ajánlunk a zárcseréhez, mennyibe fog ez kerülni
  2. nem lesznek, csak a fizetéskor kiderülő plusz, váratlan költségek a zárcserével kapcsolatban
  3. már több mint 13 éve ezt csináljuk főállásban, tehát ismerjük a zárcsere, zárjavítás és zárnyitás minden csínját-binját

Várjuk hívását: 06 30 34 36 136! Zárnyitásra és zárcserére szakosodott kllégánk akár azonnal kiszáll helyszínre Budapest egész területén vagy az ország meghatározott pontjain.


Milyen zárbetét típusokkal foglalkozunk?
Mint már utaltunk rá, a piac nagy, és rengeteg megoldás létezik. Azt, hogy az ön számára melyik a legbiztonságosabb választás, több körülmény együttese határozza meg. Tehát annak eldöntése, hogy melyik zárbetétet alakalmazzuk, szakértelmet és tapasztalatot kíván. Ezért minden esetben kérje ki helyszínre érkező kollégánk javaslatát, hogy elkerülhesse a jövőbeni pluszköltségeket!
Normál zárbetét
Még mindig a legelterjedtebb változat a két oldalról kulccsal működtethető zárbetét. Ez a hagyományos konstrukció manapság gyakran zárcserét igényel. Egyrészt azért, mert ha a bejárati ajtón nincs kívülről kilincs ,és belülről a zárban felejtették a kulcsot, zárnyitásra lesz szükség. Másrészt azért, mert ezek a zártípusok már nem jelentenek kellő biztonságot a mai világban. Ha zárcserében gondolkozik, hívjon minket!
Gombos zárbetét
Könnyen kezelhető, közkedvelt zártípus, hiszen adott esetben akár kulcs nélkül is ki lehet jutni a lakásból, mivel az ajtó a zárbetét belső oldaláról egy forgatógomb segítségével nyitható. Ezért ilyen esetekben nem lesz feltétlenül szükség zárcserére, kivéve, ha a zár idejétmúlt vagy elavult, és nem nyújt megfelelő védelmet otthona számára. Természetesen ablakos ajtóknál nem alkalmazható, hiszen megkönnyíti a betörők dolgát. Ha zárcserében gondolkozik, hívjon minket!
Vészfunkciós zárbetét
A kuplungos zárbetétnek is nevezett szerkezet előnye, hogy az ajtó akkor is nyitható, ha a másik oldalon benne felejtették a kulcsot. Így vész esetén, például amikor a lakásban rekedt idős vagy beteg embernek segítségre van szüksége, de nem tud ajtót nyitni, a kulcs birtokában bárki bejuthat a lakásba. Ha megfelelően szeretne gondoskodni szeretteiről, és fel akar készülni az esetleges vészhelyzetekre, fontolja meg a zárcsere lehetőségét! Ha pedig már most zárcserében gondolkozik, hívjon minket!
Félbetét
A félbetét a kinézetéről kapta a nevét, hiszen egy félbevágott normál zárbetétre hasonlít. Általában garázsoknál, üzlethelyiségekben és páncélszekrényeknél alkalmazzák. Különböző méretekben kapható (a leggyakoribb méret: 10mm/30mm), ezért kiválasztásához mindig kérje szakember segítségét! Ha megerősítené vállalkozása védelmét, fontolja meg a zárcsere lehetőségét! Ha pedig már most zárcserében gondolkozik, hívjon minket!
Felsőzár betét
A felsőzárbetétet számos néven ismerik, például rászegzős, rácsavarós, ráfordítós vagy lengyel felsőzárként is emlegetik. Lényege, hogy ajtó kilincses zárja fölé szerelve kiegészítő védelmet biztosít az ajtónak. Igény szerint megtalálható gombos és kulcsos változatban is. Ha zárcsere mellett kiegészítő védelemre volna szüksége, hívjon minket!
Fogaskerekes zárbetét, hevederzár betét
A fogaskerekes zárbetétet a leggyakrabban hevederzáraknál és több pontos biztonsági ajtók zárjainál alkalmazzák. Ennek a speciális típusú cilinderbetétnek a közepén tolóka helyett fogaskerék van, mely típustól függően különböző számú fogakkal és átmérővel rendelkezik. A típus kiválasztásához mindig kérje szakember segítségét, hiszen a megfelelő zár kiválasztása szakértelmet igényel! Ha zárcserében gondolkozik, hívjon minket!
Zárszerelés, zárcsere és zárjavítás szolgáltatásaink keretében a következő márkákkal foglalkozunk:
Corbin, Keso, Mul-T-lock, Yale, Basi, Evva, GeGe, Cisa, Hormann, Kaba, Elzett, Roto, Maco, G-U, Mottura, Abus, BKS, Axira, Feb

Figyelem! Ne hívjon minket, ha

  1. Önt nem érdekli a munka minősége, csak túl akar esni a zárcserén
  2. Önnek nem fontos, hogy otthona biztonságos legyen

(Mi minden zárcsere esetében magas minőségű munkát végzünk, és törekszünk arra, hogy az ajtó és a zár a lehető legjobban ellenálljon egy esetleges illetéktelen behatolónak. Mindig pontosan informáljuk ügyfeleinket a zárcserével kapcsolatos lehetőségeiről, és a lehető legbiztonságosabb megoldást javasoljuk otthona számára.) Viszont, ha a fenti két pont NEM igaz önre, akkor önnek mi vagyunk a legjobb választás, ha zárcseréről van szó. Hívjon minket Budapest bármely kerületéből vagy az ország általunk lefedett területeiről (Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Balatonalmádi): 06 30 34 36 136! Figyelem: Szombaton és vasárnap is dolgozunk. Hívjon bátran! Zárcserére és zárnyitásra szakosodott szakembereink várják hívását.

Nekünk fontos az ön biztonsága, ezért

kollégánk a zárcsere folyamán felvilágosítást fog önnek adni olyan biztonsági kiegészítőkről (pl.: hevederzár), melyekkel növelheti otthona biztonságát. Amennyiben igényli, ott helyben fel is szereltetheti azokat.

Vigyázat!

Sajnos mi is észrevettük, hogy az utóbbi időben rendkívül felhígult a zárszerelői szakma, rengeteg kókler jelent meg a zárcserével és zárnyitással foglalkozó piacon, akik kellő szakmai tapasztalat és szakképzettség nélkül dolgoznak Budapesten és szerte az országban. Ezek a cégek jellemzően nem a minőség, hanem a mennyiség hívei. Nem az ön igényeit és szükségleteit fogják szem előtt tartani, hanem a saját hasznukat. A helyszínen eltöltött időt sem a feladat szükségletei alapján fogják meghatározni.

Ezért szeretnénk önt biztosítani arról, hogyha minket hív ki a zárcseréhez, zárjavításhoz vagy zárnyitáshoz, biztosan elkerülheti a kellemetlen helyzeteket, a bosszúságot és a hanyag munka okozta esetleges pluszköltségeket. Több, mint 13 év tapasztalattal és megszámlálhatatlan zárcserével a hátunk mögöttünk bízvást állíthatjuk, hogy bátran ránk bízhatja otthona biztonságát. Garantáljuk a minőségi végeredményt!

Biztosíthatjuk, hogy velünk sem csalódás, sem meglepetés nem fogja önt érni.

Bármi is legyen a zárcsere oka, új lakás, régi albérlők távozása, egy kulcs elhagyása, vagy egyszerűen csak a régi zár már nem tökéletes, ha minket hív, akkor prémium minőségű szolgáltatásra számíthat, meglepetések és rejtett költségek nélkül. Válassza a szakértelmet, és rendelje meg tőlünk a zárcsere vagy zárnyitás szolgáltatást! minket Hívjon MOST - Budapest bármely kerületéből vagy az ország meghatározott pontjairól (Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Balatonalmádi)! - 06 30 34 36 136


Tények betörőkről, betörésekről

Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés

Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.

Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)

Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel

Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár szerelés Budapesten Székesfehérváron, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtózár. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

 

 


Zárcsere és zárnyitás szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:


Pest, Fejér, Somogy, Veszprém


Székesfehérvár és annak 55 km-es körzete

Siófok

Veszprém

Balatonalmádi

Budapest:

I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.

A zársegély

Nagy Richárd vagyok, az Ön zárszerelője. 2002 óta dolgozom a szakmában, ebből 10 évet a „Kulcsember” budapesti részlegénél töltöttem. Magammal hoztam a szakmában eltöltött évek tapasztalatát, valamint kiterjedt szakmai kapcsolatrendszeremet. Mindezek hozzásegítenek ahhoz, hogy gyors, precíz munkát végezzek az önök otthonának védelmében. Nagy örömömre szolgál, hogy immár Magyarország több városában is az önök szolgálatára lehetek minőségi zárszerviz szolgáltatásommal. A zárnyitásra, zárcserére és zárjavításra szakosodott Zársegély profi szakemberei non-stop az ön rendelkezésére állnak.